[LIVE] Big Stage 2019 Live + (Minggu 5) -  免费在线视频最佳电影电视节目 -  Viveos.Net

[LIVE] Big Stage 2019 Live + (Minggu 5)

Share
Embed
  • Loading...
  • Published on:  Sunday, September 15, 2019
  • Minggu ini kesemua BBNU dapat lagu yang memang tak boleh brain. Dapat ke dorang buat yang terbaik bila kena keluar dari zon selesa. Jom layan Big Stage Live +.

    #BigStage2019
    #VivoMalaysia
    #DominasiBBNU
    ------
    Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
    Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
    Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
    Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
    Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak
  • Source: https://youtu.be/qka7uhknzAI
Loading...

Comment

  • firdaus fazil

    firdaus fazil

     7 days ago +3

    Aku tak tahan wei, the way yusry look her wife when spell lenggok in english.. hahaha sweet sgt😘

  • Hasliza Razali

    Hasliza Razali

     7 days ago +2

    Npe Aku rasa Han byul bawa lagu yg sedang2 saje ni sedap Sgt lembut je.. Jatuh cinta Pula Aku dgr😄😄😄😄😆😆😆

  • Namikaze

    Namikaze

     7 days ago

    Syada tu nampak mcm Demi Lovato pakai tudung plak

  • Lyne LeeZa

    Lyne LeeZa

     7 days ago +4

    Can someone compile all Han byul video on Big Stage 2019

  • KLINIK PAKAR KULIT AN NUR

    KLINIK PAKAR KULIT AN NUR

     14 days ago +1

    Mahu cepat tekan saja sini 😄
    30:58 - Dinda Permata (Dhoom Machale)
    39:25 VIVO BBNU of the week
    41:24 Adzrin - Sedang Ingin Bercinta
    56:33 Kucaimars - Kopi Dangdut
    1:05:34 Irfan Haris - Kalau Aku Kaya
    1:18:16 Syada Amzah Sembilu
    1:27:23 Han Byul - Yang sedang-sedang saja
    1:43:25 Neeta Wo Yai Ni De Ai
    1:51:02 Fieya Julia - Sang Saka Biru
    2:04:39 Chaleeda - Girlfriend
    2:12:57 Santesh - Gangnam Style
    2:27:15 Tugasan pertama minggu hadapan
    2:32:03 - Markah keseluruhan
    2:36:54 - Penyingkiran 1
    2:39:45 - Tugasan kedua battle VS
    2:41:53 - Penyingkiran 2

  • Ardzalan 11

    Ardzalan 11

     14 days ago

    Adzrin untuk akhir nih kau masukkan sekali dzkir barat tu. Conpem best.

  • afiq stylo

    afiq stylo

     14 days ago

    boleh nampak yang menyerlah
    han byul
    neeta
    dinda


    andi ada sinyumm kt blkng dato siti

  • MFEUK. TT MFEUK. TT

    MFEUK. TT MFEUK. TT

     14 days ago

    Waktu penentuan tu chaleeda dan adzrin siapa pula sebut nama chaleeda untuk tersingkir rasa nak lempang 😠

  • Aniq Dzulkifli

    Aniq Dzulkifli

     14 days ago

    Chaleeda ni suara dia boleh pegi jauh tapi tak balik balik... mana tah dia pegi

  • ai den

    ai den

     14 days ago +2

    30:58 - Dinda Permata (Dhoom Machale)
    1:41:50 Neeta Wo Yai Ni De Ai

  • KM Z05

    KM Z05

     21 days ago +1

    cakra khan ni dia punya suara serak membuatkan dia nmpk matang.p google tgok lahir tahun 1992.serouslyy mudanyaa..sama tua dgn dinda .tp dinda kalau umur 16 pon aq pecaya sebb suara dia lembut sesuai buat track ost.pengajarannya,jgn tertipu dgn suara.

  • As-saiyyidah Nur Maizatul

    As-saiyyidah Nur Maizatul

     21 days ago

    Hanbyul dh mahir dh cakap malay👏

  • Kelly allexsander

    Kelly allexsander

     21 days ago

    Chaleeda menang cantik j mff klo tgok dari vocal MMG kurang dia tapi sy ttp suka chaleeda 😊

  • Tengkorak 313

    Tengkorak 313

     21 days ago +2

    Yang layak ke final
    1. Dinda permata
    2. Hun byul
    3. Fieya julia
    4. Adzrin
    5. Irfan haris

  • saya naz lah Ja

    saya naz lah Ja

     21 days ago

    org korea pun tahu nyanyi melayu, org cina dan india yg duk msia lama ada jugak tak tau bhasa melayu..lau kat indon , mmg kena halau lah korg...so belajar bersyukur ckit.

  • hasbullah yaakub

    hasbullah yaakub

     21 days ago +2

    Ada yang kita lepas
    Ada yang kita simpan
    'Ku menuju ke depan
    Menuju dengan lekas

    Bertenang
    Kalau 'ku diseru
    Pasti datang
    Sang saka biru
    Kami akan menang

    Mana boleh berserah
    Mana boleh mengalah
    Mana boleh berserah
    Mana boleh mengalah

    Uhhh kerah semua unit
    Rendezvous bertemu di markas sulit
    Kita senangkan semua kes rumit
    Bukak fail baru yang dah tutup tak yah nak ungkit

    Aman kami mengalir dari atas bukit
    Hati sama merah jangan tengok warna kulit
    Kalau baru nak insaf sorry bruh it is too late
    Budak nakal baru nak nangis lepas kena cubit
    Kami sebab anak bangsa tidur nyenyak
    Tidur kami pula tak lena tak kerap

    Garuda gerak senyap harimau jalan tegak
    Tiap hari semua keluar berentap

    Nak buat onar jangan malu jangan sipu
    Simpang jalan ada kanan kiri jangan keliru
    Masuk bilik itu mana ada pintu
    Setahun sekali jamah lemang bersama yang dirindu

    Ada yang kita lepas
    Ada yang kita simpan
    'Ku menuju ke depan
    Menuju dengan lekas

    Bertenang
    Kalau 'ku diseru
    Pasti datang
    Sang saka biru
    Kami akan menang
    Woi!
    Mana boleh berserah
    Mana boleh mengalah
    Mana boleh berserah
    Mana boleh mengalah

  • tasha haee

    tasha haee

     21 days ago

    Tbh syada punya performance aku nak nangisss

  • kpop fan

    kpop fan

     21 days ago

    OMG x percaya org korea nyanyi dandut 😯 ade vibe plak tu 한별 오빠 화이팅!

  • Amirull Azim

    Amirull Azim

     21 days ago

    Geng instrument utk muzik especially part Han Byul Padu teruk 😎

  • a zy

    a zy

     21 days ago

    aku dok usha je andi bernadee kat belakang dato Siti ... muka dia cannot brain laa haha